Domenicali: "Geen reden om coureurs te vervangen

Olga (Nuongirl)
Stefano Domenicali, de teambaas van Ferrari, heeft gereageerd op de geruchten over een eventuele komst van Fernando Alonso. De afgelopen tijd laaiden die weer op, maar volgens Domenicali is er geen enkele reden om de huidige coureurs Felipe Massa en Kimi Raikkonen te vervangen.

"Ik denk niet dat ik iets heb toe te voegen aan de geruchten over dit onderwerp. Onze coureurs hebben een contract, ook al zegt president Di Montezemolo dat we moeten afwachten. Fernando is een geweldige coureur, maar we zijn bijzonder blij met de rijders die we hebben," aldus de Italiaan.

Domenicali vervolgt: "Ik heb met een frisse en gemotiveerde Felipe Massa gesproken. Hij is flink gegroeid in het afgelopen seizoen. Hij bleef altijd in zichzelf geloven en dat was ook zijn kracht. Ik denk dat hij volwassen genoeg is om de druk aan te kunnen. Kimi Raikkonen kan niet wachten om weer in de auto te stappen en dat zal gebeuren in Portimao. Hij wil aantonen dat hij weer zichzelf is, nadat president Di Montezemolo grapte dat zijn tweelingbroer tegen het einde van het seizoen in de auto zat."