[NBA] Spurs winnen van de Lakers

Ermin (TheClown1)
De Los Angeles Lakers verloren uit bij de San Antonio Spurs met 112-111. Het was een wedstrijd van de grote spelers van beide teams. Kobe Bryant en Tim Duncan waren niet te stoppen in de wedstrijd.

Tim Duncan was goed voor twintig punten en tien rebounds voor het team uit San Antonio. De Fransman Tony Parker, tegenwoordig de man van Eva Longoria, scoorde ook twintig punten maar gaf slechts drie assists. De Argentijn Manu Ginobili scoorde 27 punten en schoot vier van zijn acht driepunters raak waaronder een buzzerbeater aan het einde van de derde kwart. De wedstrijd ging in de vierde kwart heen en weer maar met nog 10 seconden op de klok kreeg Roger Mason, die goed was voor achttien punten, de bal in de hoek. Hij schoot raak terwijl Derek Fisher, de pointguard van de Lakers, een fout op hem maakte. Op de tribune was luid te horen:”And one.” Roger Mason mocht een vrije worp schieten, die hij met gemak raak schoot en de winst bezorgde.

Bij de Lakers was Bryant en de Spanjaard Pau Gasol weer flink aan het scoren. Bryant scoorde 29 punten en gaf tien assists terwijl Gasol er 21 inlegde met vijf rebounds. De grote center Andrew Bynum was goed voor achttien punten en drie rebounds. Fisher scoorde er zestien maar door de fout op Mason is de wedstrijd verloren gegaan. Het is slechts de zevende verlies van de Lakers dit seizoen. De kans om het record van de Chicago Bulls te evenaren van negen verloren wedstrijden in het seizoen is vrij klein.

Uitslagen in de NBA

ThuisUitUitslag
San Antonio SpursLos Angeles Lakers112-111
Los Angeles ClippersAtlanta Hawks80-97
Golden State Warriors Sacremento Kings133-135
Dallas MavericksNew Orleans Hornets97-104
Oklahoma City ThunderUtah Jazz114-93
Milwaukee BucksMiami Heat99-102
New York KnicksWashington Wizards128-122
Boston CelticsNew Jersey Nets118-86
Toronto RaptorsChicago Bulls98-102
Phildelphia SixersPortland TrailBlazers100-79
Indiana PacersDetroit Pistons110-106