Jovanovic lijkt seizoen af te maken in Luik

donroyco
Zijn naam werd al talloze keren gelinkt aan diverse Europese clubs, maar tot een transfer kwam het nog niet. Het ziet er momenteel dan ook naar uit dat Milan Jovanovic het seizoen gaat afmaken bij zijn huidige club Standard Luik.

"Er zijn op dit ogenblik geen concrete aanbiedingen", onthulde zijn zaakwaarnemer Cvijan Milosevic tegenover het Belgische Sportwereld. "De kans is groot dat hij tot het einde van het seizoen in Luik blijft."

Jovanovic lijkt zelf ook zijn aandacht te richten op komende zomer. "Dan sta ik nog twaalf maanden onder contract en zakt mijn prijs", aldus de Servische aanvaller. "Ik hoef je er geen tekeningetje bij te maken dat er dan meer geld overblijft voor de speler zelf. Bovendien zit ik nu goed bij Standard."

"We kunnen voor het tweede jaar op rij de titel winnen en zijn bezig aan een mooi avontuur in Europa. Ik denk niet dat de topclubs me snel zullen vergeten. Vergeet niet dat ik ook eerste keuze ben geworden bij de Servische nationale ploeg."

Jovanovic is sinds 2,5 jaar de grote ster bij Standard Luik. Afgelopen seizoen had hij een groot aandeel in de landstitel van Les Rouches. Dit seizoen staat de teller voor de 27-jarige spits na zeventien wedstrijden op vijf treffers.