Wie wordt de opvolger van Verbeek?

JJdJ1984
Feyenoord heeft gisteren afscheid genomen van trainer Gertjan Verbeek. Natuurlijk gaan de Rotterdammers nu op zoek naar een opvolger, maar wie gaat dat worden?

Natuurlijk is Willem van Hanegem een naam die nu al begint rond te zingen rondom de Kuip. De ras-feyenoorder lijkt de ideale (tijdelijke)trainer. Van Hanegem werd onlangs ontslagen bij FC Utrecht en is dus per direct beschikbaar.

Mario Been werd altijd al neergezet als kroonprins en als ideale Feyenoordtrainer. Been lijkt dus een goede kans te maken om Verbeek op te volgen. Het grootste probleem is dat de trainer uit Barendrecht onlangs een nieuw en sterk verbeterd contact afsloot met zijn huidige werkgever NEC Nijmegen.

Vorig jaar presteerde hij bij NAC Breda uitstekend maar moest vertrekken van het clubbestuur omdat de speelstijl niet des NAC was. Toch denkt FOK!sport dat Ernie Brandts een kans maakt om misschien als interim trainer aan de slag te gaan in Rotterdam. Hij zal daar zijn oud assistent-trainer (en nu tussenpaus bij Feyenoord) Leon Vlemmings treffen.

Misschien niet het meest voor de hand liggend maar ook de oud Ajax-trainers Ronald Koeman en Frank Rijkaard zouden zomaar eens naar Rotterdam kunnen gaan. Rijkaard was met Barcelona succesvol in Spanje maar wist ook de Champions League op zijn naam te schrijven. Ronald Koeman heeft in tegenstelling tot Frank Rijkaard wel een verleden bij Feyenoord. De verdediger was van 1995 tot en met 1997 actief voor de Rotterdammers. Koeman werd vorig jaar ontslagen bij Valencia en zit net zoals Frank Rijkaard momenteel zonder club.

En er zijn soms namen die nooit ontbreken als er een trainer gezocht wordt. Martin Jol is één van de namen maar de trainer zit momenteel vast aan een contract bij Hamburg SV. Ook de komst van Co Adriaanse ligt moeilijk. De trainer van Red Bull Salzburg heeft momenteel nog een contract bij de ploeg uit Oostenrijk. Mocht Feyenoord de Nederlander willen aantrekken zullen ze wel moeten concurreren met FC Utrecht.

Misschien kunnen we zelfs nog wel de naam noemen van Raymond Atteveld. De ex-trainer van Roda JC heeft momenteel geen contract en kan wel eens aantrekkelijk zijn omdat door de geringe ervaring er ook geen riant salaris neergelegd hoeft te worden. Ook Leo Beenhakker en Rinus Israël zouden nog wel eens in de bestuurskamer van Feyenoord terecht kunnen komen.

Natuurlijk heeft iedereen een mening over wie de nieuwe coach wordt van het geplaagde Feyenoord. Maar wie denken jullie dat de nieuwe trainer van Feyenoord gaat worden?

Stem nu op de poll op FOK!voetbal!