[Upd] Wielaert alsnog naar Ajax

Niels (DerMeister)
Ajax zal geen verhoogd bod uitbrengen op Rob Wielaert. De verdediger van FC Twente staat al geruime tijd in de belangstelling van de Amsterdammers, maar tot een transfer wil het nog steeds niet komen.

Blind verklaart tegenover AT5 dat Ajax het bod op Wielaert niet zal verhogen. "Vooralsnog heeft FC Twente een andere prijs in het hoofd en het verschil is niet te overbruggen. Wij zijn nu even de derde partij, die moet afwachten", aldus Blind. De technisch directeur van Ajax vertelt verder dat hij Wielaert begrijpt, indien hij een arbitragezaak zal aanspannen tegen FC Twente.

Wielaert beweert bij de Tukkers een nieuw contract te hebben, met daarin een gelimiteerde transfersom. FC Twente laat echter weten, dat Wielaert dit contract nog niet zou hebben ondertekend en vraagt daarom meer geld voor hun verdediger.

Update 17:00 uur

Rob Wielaert vertrekt alsnog naar Ajax. FC Twente en Ajax hebben een akkoord bereikt. Beide clubs werden het eens over de afkoopsom die Ajax betaalt voor de verdediger. Wielaert tekent in Amsterdam een contract dat tot medio 2011 loopt.