Ferguson wuift 'stomme' vragen over Tévez weg

Olga (Nuongirl)
Manchester United ondervindt moeite met de contractonderhandelingen met spits Carlos Tévez. Dit heeft de suggestie gewekt dat de Argentijn komende zomer mogelijk naar Real Madrid verkast. Alex Ferguson spreekt zulke suggesties tegen.

Tévez speelt op huurbasis voor Manchester United, dat hem weghaalde bij West Ham United. De laatstgenoemde bezit echter niet de rechten over Tévez, die behoren namelijk tot Media Sports Investment. Aan het einde van dit seizoen is de Argentijnse spits transfervrij en hij heeft nog geen blijvende overeenkomst voor Manchester United getekend.

Geruchten gaan de ronde dat Carlos Tévez komende zomer naar Real Madrid zou verkassen. Op een persconferentie reageerde Alex Ferguson met onvriendelijke toon over de situatie rondom Carlos Tévez.

"Ik ga niet reageren op de contracten van spelers, dat is een privé-aangelegenheid tussen de club en de speler, daar ga ik absoluut niet op in. Ik heb er genoeg van om steeds te antwoorden op jullie stomme vragen. Ze zijn stom, omdat ze steeds herhaald worden. Elke week stellen jullie dezelfde vragen en krijgen jullie dezelfde antwoorden. Ik ga hier niet antwoorden. Ik ga niet praten over de contracten van speler bij deze club, zoals ik al zei: dat is een privé-aangelegenheid. Als de speler tekent, dan laten we het jullie weten," aldus Ferguson.