'Salarisverhoging voor Van Persie'

Ermin (TheClown1)
Het lijkt erop dat Arsenal er alles aan wil doen om Robin van Persie te behouden. De club uit Londen heeft de Oranje-international een aanbod gegeven om zijn contract open te breken en een flinke salarisverhoging te krijgen bij een verlenging.

Coach Arsène Wenger is van mening dat Van Persie een belangrijke rol is voor de toekomst van de club en looft de ontwikkeling van de oud-Feyenoorder. “Robin is het grote voorbeeld voor de evolutie van een voetballer. Als je in ogenschouw neemt hoe hij hier vierenhalf jaar geleden binnenkwam en waar hij vandaag de dag staat, dan zie je dat hij zich geweldig heeft ontwikkeld. Niet veel mensen zullen hebben gedacht dat hij nu aanvoerder van Arsenal zou zijn.

Robin is altijd geïnteresseerd in de problemen van het elftal en alles wat zich binnen de groep afspeelt. Hij wil ook altijd een oplossing aandragen voor alles wat zich afspeelt. Hij was in de laatste wedstrijd niet voor niks de langst dienende speler van de club. En zijn rol als aanvoerder heeft hij uitstekend vertolkt.