NEC laat tweetal niet gaan

Tiede-Jan (TJDoornbos)
Dominique Kivuvu en Tim Janssen mogen niet worden verhuurd. Zo meldt hun club NEC. Gisteren kwam de Telegraaf naar buiten met het bericht dat beide spelers van de Nijmegenaren op zoek mogen naar een nieuwe werkgever.

Op de clubwebsite staat echter te lezen dat Janssen en Kivuvu het seizoen af gaan maken in het team van coach Mario Been.

"Eén van de sterktes van NEC is de brede selectie waar trainer Been over kan beschikken. Beide spelers zijn hier nog steeds een belangrijk onderdeel van. Dat het voor hun ontwikkeling (en daarmee ook voor hun zaakwaarnemer) goed zou zijn om meer te spelen is helder," luidt de officiële verklaring op het digitale thuis van de club.

Mocht een club informeren naar de mogelijkheden van het verhuur van één van beide spelers, dan zal NEC dat aanbod niet resoluut van tafel vegen. "Mocht een goede mogelijkheid tot verhuur zich aandienen dan zal NEC deze in overweging nemen. Er is echter geen directe noodzaak."

Kivuvu kwam dit seizoen nog maar zeven keer in actie voor NEC. Janssen betrad in deze voetbaljaargang tien keer het speelveld in NEC-shirt. In het duel met Feyenoord (0-2 winst) wist hij het net te vinden.