Van Seumeren in wachtkamer gezet

Sjors (Sj0rSz)
Het gesprek tussen Frans van Seumeren en de selectie van FC Utrecht is gisteren niet doorgegaan. De grootaandeelhouder wilde namelijk over het ontslag van trainer Willem van Hanegem praten. De spelers van de club uit de Domstad lieten echter weten hier geen zin in te hebben.

"We willen ons nu volledig op de wedstrijd richten. Als daar nog behoefte aan is, dan hebben we liever een toelichting tijdens ons trainingskamp voor de tweede seizoenshelft in Zeeland," lichtte aanvoerder Gregoor van Dijk toe.

De laatste training van het seizoen werd door een groep supporters opgeluisterd met vuurwerk. Zij wilden dat de selectie zich meer zou inzetten en dat Van Dijk zijn aanvoerdersband zou behouden. Eerder liet de aanvoerder nog weten deze in te leveren uit protest tegen het ontslag van Van Hanegem. "Ik denk er nog even over na," liet de teamcaptain weten. "Voor deze wedstrijd geldt het dus nog niet en ik wil ook nog overleggen met Tim (Cornelisse, red.) en Tom (Caluwé, red.), voordat ik een definitieve beslissing neem."