Stevens trots op zijn selectie

Sjors (Sj0rSz)
Huub Stevens was na afloop van het duel tussen PSV en Feyenoord (1-0) een gelukkig man. De Limburgse trainer zag zijn selectie namelijk winnen en was van mening dat de zege verdiend was. Daarnaast kreeg ook doelpuntenmaker Ibrahim Affelay een compliment.

Toch vond Stevens het jammer dat zijn mannen slechts één keer wisten te scoren. "Jammer dat er maar één doelpunt valt. Maar wij wonnen terecht. Geluk kun je afdwingen. Mijn spelers hebben het Feyenoord erg moeilijk gemaakt en niemand kan op deze overwinning wat afdingen."

Verder was de oefenmeester trots op Affelay: "Als je als middenvelder acht maal scoort en als je kijkt hoe belangrijk hij is voor het team, dan is zijn rol goed. Hij moet anderen in stelling brengen en zelf ook scoren en dat is precies wat hij doet."

Tot slot keek Stevens nog even vooruit op het resterende deel van het seizoen. Volgend weekend wordt namelijk de laatste wedstrijd gespeeld, voordat de winterstop begint. PSV speelt op 28 december tegen FC Twente. "Negen punten is een te grote achterstand op AZ. Echter zolang je kans hebt, moet je er ook voor gaan. Door de Champions League verloren we vertrouwen, met deze wedstrijden in de competitie hopen we weer een mooie serie neer te zetten. Ik heb vertrouwen in de spelers die we hebben. Er komt nog één wedstrijd en ik geef alle vertrouwen aan de spelers."