VVV-talenten op proef in Birmingham

donroyco
Niet alleen de jeugdspelers van de grote Nederlandse clubs worden scherp in de gaten gehouden door de Engelse profclubs. Jupiler League-club VVV-Venlo heeft twee spelers uit de B1 die worden gevolgd door Birmingham City.

Centrale verdediger Roy Heesen en spits Kevin Koolhof uit de B1 van VVV-Venlo hebben een stage bij Premier League-club Birmingham City afgelegd. Beide spelers hebben twee dagen meegespeeld en Koolhof heeft ook een duel meegespeeld.

"Ik kreeg vrijdag nog een telefoontje van de club dat ze tevreden waren en dat ze mij zouden blijven volgen en misschien er nog een vervolgstage komt," aldus Heesen op de clubsite van VVV-Venlo.

Koolhof keek ook positief terug op zijn stage. "Ja, mij is het ook prima bevallen. Er speelde ook nog een Bulgaar en een speler van Wimbledon mee op proef. De club gaat nu bekijken of dit nog een vervolg krijgt. Ze hebben naar VVV-Venlo gemaild dat ze zeer tevreden waren over onze houding en kwaliteiten. Ze zouden met blijven volgen en wie weet komt er nog eens een mooi vervolg," aldus Koolhof.