Tijgers krijgen weer te weinig

Sjors (Sj0rSz)
De Amstel Tijgers namen het afgelopen weekend wederom op tegen de Tilburg Trappers, maar wisten ook ditmaal niet te winnen. De Brabantse formatie legde de Amsterdammers met 3-2 over de knie.

De Tijgers kwamen in de eerste minuut al op voorsprong door een goed van Tanner. Nog geen drie minuten later was de stand alweer gelijk door een treffer van Don Nichols, die in de puck in het dak van het doel plaatste. In de 13e minuut dachten de Amsterdammers weer op voorsprong te komen. Scheidsrechter Bergman dacht hier anders over en keurde het doelpunt af. Hij was namelijk in de veronderstelling dat de puck al in het bezit van de keeper van de Trappers was.

Tijdens powerplay voor wisten de Tilburg Trappers hun tweede doelpunt van de wedstrijd te maken en ook hier was sprake van een arbitrale fout. In de 34e minuut demonstreerde Thomassian zijn schaatsvaardigheid aan het aanwezige publiek en werkte een fraaie actie af, waardoor het opnieuw gelijk was.

In de laatste periode is erg eenzijdig. De Amsterdammers vallen naar hartenlust aan, maar het zijn de Trappers die de beslissende goal uiteindelijk maken. De resterende minuten werden gebruikt om nog wat kansen te creëren, maar de zege ging wederom naar Brabant.