Koç blij met transfer naar FC Groningen

Sjors (Sj0rSz)
Woensdag werd bekend gemaakt dat FC Groningen een akkoord met FC Eindhoven bereikte over de transfer van Serhat Koç. De 18-jarige topschutter van de Eindhovenaren zal binnenkort zijn nieuwe contract gaan ondertekenen.

"Het is een droom die uitkomt. Ik had verwacht eerst voor een topclub in de eerste divisie uit te komen om zo de stap te maken naar de Eredivisie. Het blijkt ook in één keer te kunnen," aldus Koç, die erg blij is dat de overstap definitief is.

Ook is gebleken dat Koç al een telefonisch gesprek met Ron Jans, trainer van de Groningse formatie, heeft gehad. "Het deed me goed om zijn stem te horen. De clubs zijn eruit. Komende week komt mijn zaakwaarnemer langs om een en ander te bespreken, daarna gaan we richting Groningen. Dus dat komt wel goed."

Koç zal na de zomer voor FC Groningen gaan spelen. "[i]Groningen en Ron Jans wilden me in de winterstop al hebben. En ik had dat ook wel graag gewild. Maar Eindhoven laat een topscorer natuurlijk niet zomaar gaan, dus ik ga nog een half jaar mijn best doen om hier doelpunten te maken. Dan kan ik ook nog een beetje dromen van Groningen[/o]", besloot de speler.