PSV-supporters in de bres voor Gomes

Sjors (Sj0rSz)
Eerder vandaag kwamen we al met het bericht dat Heurelho da Silva Gomes naar PSV wil terugkeren. Een grote schare supporters ziet dit helemaal zitten. Daarom is er een petitie opgesteld om Jan Reker, voorzitter van PSV, er van te overtuigen dat de Braziliaan terug moet komen.

In de openingspost van het betreffende topic is het volgende te lezen;


Beste PSV-vrienden,

Volgens berichten in het ED en vanmorgen ook in het Limburgs dagblad en de telegraaf schijnt het zo te zijn dat Gomes wel oren zou hebben naar een terugkeer bij PSV.

Gomes zou de banden met Lemic hebben verbroken, heeft al toegegeven dat hij zich heeft laten opjutten door diezelfde Lemic: excuses aanvaardt en kom snel terug!

Reker zou hier snel op moeten inspelen en de directie en supporters moeten duidelijk maken dat Gomie snel "thuis" moet komen.

Willen jullie zoveel mogelijk ondersteunen?

Ik weet zeker dat Reker en Gomes deze site regelmatig bekijken!

[Gomie zegt zelfs in het interview op PSV-TV dat hij zelfs nog regelmatig beelden van de herdgang bekijkt met trainingen.]

Haal deze held terug: A.U.B lever uw bijdrage en teken deze petitie!


Het is dus niet ondenkbaar dat Gomes zijn rentree in Eindhoven kan maken. Uiteraard hangt dit wel af van een aantal factoren.

De Braziliaan, die momenteel bij Tottenham Hotspur onder contract staat, heeft een slechte periode achter de rug. Bovendien staat de Engelse ploeg in de onderste regionen van de Premier League en werd coach Juande Ramos ruim een maand geleden ontslagen.