Ramos: "Arshavin is magische voetballer"

Sjors (Sj0rSz)
Juande Ramos, de nieuwbakken trainer van Real Madrid, heeft laten weten een groot fan van Andrei Arshavin te zijn. Eerder vandaag werd al naar buiten gebracht dat de Spaanse club en de Rus inmiddels met elkaar in gesprek zijn.

Ramos zal vanavond voor het eerst als trainer van De Koninklijke op de bank zitten. Zij spelen de laatste groepswedstrijd in de Champions League tegen Zenit St. Petersburg, de huidige werkgever van Arshavin.

Het is niet de eerste keer dat Ramos probeert Arshavin los te weken. Toen de Spanjaard nog trainer van Tottenham Hotspur was, waagde hij ook al eens een poging. Deze strandde uiteindelijk, maar de bewondering voor de aanvaller is nog altijd aanwezig.

"Op dit moment kan ik alleen over spelers van Real praten. Arshavin is een speler van Zenit," aldus Ramos. "Maar ik kan niet ontkennen dat ik Andrei heel goed ken. Hij is een briljante, magische voetballer. Ik kan niet praten over spelers van andere clubs, omdat dit een bedreiging kan vormen voor de onderhandelingen en de prijs van de spelers die ik nodig zou hebben."