ManU biedt Ronaldo megacontract aan

Peterselieman
Volgens The Daily Telegraph is Manchester United van plan om Cristiano Ronaldo een nieuw, wederom sterk verbeterd, contract aan te bieden. De Portugees kan per week 40.000 euro meer gaan verdienen en zou tevens acht miljoen euro tekengeld kunnen 'pakken'.

Ronaldo verlengde in april 2007 zijn contract en verdient momenteel ruim 150.000 euro per week. Met het nieuwe contract zou de 23-jarige aanvallende middenvelder per week een kleine 190.000 euro kunnen gaan verdienen, waarbij de duur van het contract vijf jaar is.

Afgelopen zomer leek de international de overstap te maken naar Real Madrid, maar manager Sir Alex Ferguson hield voet bij stuk en liet zijn sterspeler niet vertrekken. Nu zouden volgens The Daily Telegraph afgelopen vrijdag de eerste gesprekken reeds hebben plaatsgevonden onder aanwezigheid van voorzitter David Gill, Ferguson en Ronaldo.

Ronaldo werd vorige week nog gekroond tot winnaar van de Gouden Bal en zou het weer naar zijn zin hebben bij de winnaar van de Champions League, ondanks het feit dat hij niet erg gelukkig is met de stad Manchester.