[Upd] Ajax start onderhandelingen met Real

Stefan (sportfreak)
Klaas Jan Huntelaar lijkt dicht bij een overgang naar Real Madrid te zijn.

Huntelaar moet Real Madrid versterken omdat Ruud van Nistelrooy voor de rest van seizoen is uitgeschakeld. Volgens het Spaanse Marca kan de spits na de winterstop zijn opwachting maken voor de Spaanse club. Huntelaar is op dit moment nog geblesseerd maar het herstel van zijn gescheurde enkelband verloopt voorspoedig. Hij zou in januari weer fit zijn.

Huntelaar kan de zesde Nederlander in dienst van Real Madrid worden. Behalve de nu uitgeschakelde Van Nistelrooij zijn dat Wesley Sneijder, Arjen Robben, Rafael van der Vaart en Royston Drenthe.

Update:
Klaas Jan Huntelaar zal vanaf 1 januari uitkomen voor Real Madrid. Dit melden diverse media. Ajax zou naar verluidt 20 miljoen euro ontvangen voor de spits.

Huntelaar debuteerde als profvoetballer in 2002 bij PSV. Voor de Eindhovense club speelde hij slechts één duel, waarna Huntelaar via De Graafschap, AGOVV en sc Heerenveen in 2006 bij Ajax terechtkwam.

Update @ 7:06

Ajax meldt vooralsnog dat Klaas Jan Huntelaar niet naar Real Madrid verhuist. De berichtgeving zou volgens de website van de club onjuist zijn.

Update @ 10:21
De website van Ajax meldt dat de onderhandelingen met Real Madrid zijn gestart. Van een overeenkomst is nog geen sprake.