Keller haalt uit naar arbiter Liesveld

Sjors (Sj0rSz)
Richard Liesveld doet er goed aan om zich de komende tijd niet in Doetinchem te vertonen. De arbiter speelde gisteravond, tijdens het duel tussen De Graafschap en Sparta (3-3), een cruciale rol.

Bij een stand van 3-1 voor de thuisploeg gaf Liesveld Joost Volmer een rode kaart, nadat hij een tegenstander onderuit haalde. Volgens De Superboeren had het spel echter stil moeten liggen, aangezien Geert den Ouden geblesseerd op de grond lag. "Geert wordt aan zijn kop geraakt, die kan iets hebben. Daarna interpreteert de scheidsrechter een overtreding van Joost als voor eigen rechter spelen. Geef hem geel voor die actie, scheld hem uit, maar geef hem geen rood. Ik snap niet waar hij mee bezig was," brieste een boze Keller.

De speler van De Graafschap, die voor twee van de drie goals zorgde, vervolgde met de woorden: "Volgens mij begrijpen scheidsrechters niet wat voor invloed ze op een wedstrijd kunnen hebben, je kunt wel merken dat ze nooit op niveau hebben gevoetbald. Zoiets beslist wel de wedstrijd. Als wij zo lang met 10 man moeten spelen, wordt het heel lastig voor ons. Ik denk dat we anders wel hadden gewonnen. Eén punt is gewoon te weinig, we hadden meer verdiend."