Reker blijft vertrouwen houden in Stevens

Sven (Svensational)
Jan Reker heeft nog steeds vertrouwen in PSV-trainer Huub Stevens. Dat zegt de algemeen directeur van de Eindhovenaren in het Algemeen Dagblad.

Sinds de komst van Stevens is het er in Eindhoven niet rustiger op geworden. Reker probeert te duiden waar dat vandaan komt. "Huub is misschien wel té betrokken bij de club. Aan de andere kant: Toen Huub werd aangesteld was iedereen blij met hem. De Raad van Commissarissen, de supporters en de pers. Dan moet hij ook de kans krijgen om het elftal te laten functioneren. Als ik alles over mocht doen, zou ik nog steeds voor hem kiezen. Ik vind nog steeds dat Huub een goede trainer voor PSV kan zijn."

Toch zorgt de trainer voor onrust, weet ook Reker. "Daar heb ik ook met hem over gesproken. 'Huub, PSV is een topclub. Op het moment dat het minder gaat, dan schrijven ze kritisch over ons. Dat hoort er nu eenmaal bij'", zei Reker tegen Stevens. "Ik wist dat hij als speler explosief kon zijn. Maar ik dacht dat hij er nu mee om kon gaan. Hij heeft zoveel ervaring opgedaan in Duitsland. En in Hamburg was hij ontspannen, in het begin bij ons ook. Maar hij trekt het zich erg aan dat het elftal niet functioneert."