Sulejmani: "Wij worden kampioen"

Olga (Nuongirl)
Ajax-aanvaller Miralem Sulejmani heeft er het volste vertrouwen in dat de schaal voor het eerst in vijf jaar weer naar Amsterdam gaat. De Servische recordaankoop, waar de Amsterdammers zestien miljoen Euro voor neertelde, luisterde zondag zijn rentree nog op met een treffer tegen PSV.

In Sportweek geeft Sulejmani aan lang uit te hebben gezien naar zijn rentree. "Ik wilde zo graag wéér spelen, ik was een beetje bang, maar toen ik er in kwam voelde ik me bevrijd. Van zenuwen had ik geen last. Ik ben nooit nerveus. Ik kan niet wachten tot de volgende wedstrijd tegen AZ. Dan speel ik wél negentig minuten."

Gisteravond speelde Sulejmani nog mee met de beloften van Ajax in de met 2-0 gewonnen oefenwedstrijd met hoofdklasser Katwijk. De Servier kwam 60 minuten in actie en wist andermaal het net te vinden.

Zondag wacht AZ, op dit moment de grootste concurrent van Ajax. "AZ zie ik nu als onze grootste conccurent. Zij spelen heel goed voetbal. Maar wij hebben de meeste kwaliteit. Ik weet zeker dat we kampioen worden." besluit Sulejmani zijn verhaal.