PSV-target Toivonen: "Nog niks besloten"

Ermin (TheClown1)
Ola Toivonen, spits van de Zweedse formatie Malmö FF staat momenteel in de belangstelling van meerdere gerenommeerde Europese clubs. Vele scouts hebben hem de afgelopen weken aan het werk gezien, zo ook die van PSV.

"Ik weet dat er de afgelopen zes tot zeven wedstrijden vele scouts van diverse topclubs op de tribune hebben gezeten. Dat zal morgen (als Zweden onder 21 speelt tegen Nederland, red.) ook zo zijn. Hopelijk kan ik opnieuw een goede prestatie neerzetten," zei de aanvaller, die al veel over de Nederlandse competitie weet, tegenover ELF.

"Ik heb ook informatie ingewonnen bij diverse mensen. Marcus Berg ken ik goed en ook Ricky Kruys heb ik daarover gesproken. Met hem speel ik samen bij Malmö. Hij vertelde me veel over de competitie. Dat die ideaal is voor jonge spelers. Hij meldde niets speciaals over een club."

Maar de keuze voor Nederland ligt niet zozeer voor de hand, want er is nog niks besloten. "Zelf weet ik uiteraard ook dat jonge spelers in de Eredivisie veel meer kans krijgen dan in andere landen. Maar of het Nederland wordt? Ik vind het een leuk land."