[MLB] Yankees bieden Sabathia mega-contract

Matthias (Veritaz)
De New York Yankees zijn haastig op zoek naar versterkingen. Aangezien dit jaar de playoffs werden misgelopen, probeert de organisatie uit New York hun selectie aan te vullen met grote aankopen. Ze hopen dat de grootste 'free agent' van dit jaar, CC Sabathia, de overstap maakt naar de Big Apple.

Om hem zo ver te krijgen hebben ze hem een enorm geldbedrag beloofd als hij de pinstripes van de Yankees wil dragen volgend jaar. Volgens de geruchten zouden de Yankees hem een zes-jarig contract aan hebben geboden, waar een bedrag van ongeveer 140 miljoen dollar aan verbonden zit. Daarmee zou hij de best betaalde werper aller tijden kunnen worden. De deal is net iets meer dan de deal die Johan Santana vorig jaar maakte toen hij voor de New York Mets ging spelen.

Naar verluidt zijn de Yankees na Sabathia nog niet klaar met uitgeven. Ze proberen tevens de werpers Derek Lowe en A.J. Burnett te strikken. Het is namelijk nog lang niet zeker of Sabathia voor het geld gaat. Hij zou ook geïnteresseerd zijn om een club te zoeken aan de westkust.