Verbeek: "Tweede helft beter"

Olga (Nuongirl)
Na een moeizaam begin kende Feyenoord gisteren uiteindelijk toch nog een vrij eenvoudige avond in Emmen in de bekerwedstrijd tegen de amateurs van HHC Hardenberg. De ploeg van Gertjan Verbeek kon uiteindelijk met een 1-5 overwinning huiswaarts keren.

In de eerste helft kwam de Stadionclub nog wel achter, iets waar Verbeek niet gelukkig mee was. "We hebben het nog moeilijk genoeg gehad. Een te laag tempo, het laten gebeuren. Je bent gewaarschuwd en dan gebeurt het toch," zei een kritische Verbeek na afloop tegenover de camera van RTL 7.

"Het enige probleem in deze wedstrijd, dat kan jijzelf worden. We hebben het pas in de tweede helft beter gedaan," vervolgde de oefenmeester zijn verhaal.

Luigi Bruins kreeg tegen HHC Hardenberg een basisplaats, maar moest het veld al na een paar minuten verlaten na een harde charge van HHC-aanvoerder Gerard Kocks. "Hij heeft een behoorlijke kneuzing boven de knie, maar ik hoop niet dat het erger is," aldus Verbeek, die vond dat Kocks rood had moeten krijgen voor zijn overtreding. "Zo dacht iedereen er bij ons over."