Bourdais hoopt op toekomst bij STR

Sjors (Sj0rSz)
Sebastien Bourdais leeft nog altijd in onzekerheid. De coureur weet namelijk nog niet of Scuderia Toro Rosso met hem verder wil. De Fransman kende een ongelukkig seizoen, maar liet in de laatste zes wedstrijden zien weldegelijk te kunnen racen.

"Ik zou graag zien dat mijn hoogtepunt van 2008 nog moet komen, omdat ik nog steeds wacht op bericht over mijn toekomst," liet Bourdais weten. "Ik zou erg graag door gaan in de Formule 1 met Toro Rosso, want in het laatste deel van het seizoen had ik eindelijk het gevoel dat ik goed overweg kon met de STR3."

De rijder vervolgde met de woorden: "Het behalen van Q3 in vijf van de laatste zes races is een goede herinnering en de kwalificatieronde in Brazilië was mijn beste van het jaar, hoewel ik in Monza op de tweede rij stond. Mijn seizoen werd echter gekenmerkt door flink wat pech. Al in de eerste race was ik op weg naar een vierde plaats, toen mijn auto er mee ophield."

Een maand geleden liet de Fransman nog weten dat hij niet lang wilde wachten op een beslissing. Anders zou hij andere opties willen gaan bekijken.