Di Montezemolo leeft met Massa mee

Peterselieman
Ferrari-president Luca di Montezemolo leeft mee met Felipe Massa die zondag in de Grand Prix van Brazilië één punt te kort kwam om de wereldtitel voor zich op te eisen. De Braziliaan won in eigen land, maar omdat Lewis Hamilton vijfde werd, pakte de Brit de titel.

"Mijn gedachten zijn vooral bij Felipe. Hij passeerde als wereldkampioen de finish, maar zag de titel enkele seconden later door zijn vingers glippen. Dat moet een ongelooflijk pijnlijk moment voor hem zijn geweest", zei Di Montezemolo in een verklaring. "Ik wil hem echter complimenteren met het feit dat hij niet alleen zijn thuisrace wist te domineren en liet zien dat hij een waardig kampioen zou zijn geweest, maar ook met het feit dat hij zich na afloop erg volwassen en sportief gedroeg. Voor mij is hij een geweldig kampioen en een geweldig mens."

"Tot slot wil ik ook Lewis Hamilton feliciteren. Hij was een zeer sterke tegenstander en zijn nipte eindzege was welverdiend. Hij rijdt volgend jaar met de nummer één op de auto, maar hij kan van een ding zeker zijn en dat is dat wij onze uiterste best zullen doen om dat nummer weer terug op een van onze wagens te krijgen," aldus een strijdlustige Ferrari-president.