Kovalainen is wel tevreden bij McLaren

Olga (Nuongirl)
Heikki Kovalainen zou niet helemaal tevreden zijn met zijn positie bij McLaren. Dat waren althans de geruchten die er rondgingen. De Fin heeft die roddels echter naar de prullenbak verwezen.

"Iemand vertelde me dat rondging dat ik ontevreden zou zijn in het team, maar ik heb geen reden om ontevreden te zijn", reageerde Kovalainen op het gerucht dat hij zich achtergesteld voelt bij Lewis Hamilton. "Ik heb mijn eerste pole gepakt, mijn eerste race gewonnen en er zijn nog veel meer positieve dingen aan dit seizoen. Ik voel me op mijn gemak in dit team. Er is niets om negatief over te zijn of om me voor te schamen.”

De Fin heeft wel een wens voor volgend seizoen. "Ik wil de races graag verder van voren beginnen, omdat het een groot verschil maakt of je vierde, vijfde, zesde start, of van de eerste rij. Met wat minder brandstof heb ik meer kans om de race vooraan te starten. Het is waar we het in de winter over kunnen hebben. Dit is mijn eerste jaar bij een topteam. Volgend jaar moeten we een stap voorwaarts maken.”