[NFL] Uitslagen & Standen week 8

Matthias (Veritaz)
Ook week 8 van de NFL is in de boeken. Het jaarlijkse uitstapje van de NFL naar het buitenland was ook dit weekend. Hiervan komt later nog een sfeerverslag. Een kleine terugblik op het afgelopen weekend.

De Tennessee Titans lieten zien waarom ze dit seizoen de te kloppen ploeg zijn. Ook de Colts moesten geloven aan de solide spelende mannen van Jeff Fisher. Ondanks dat de Titans niet elke week 40 punten op het bord zetten, winnen ze hun wedstrijden wel en dat is waar het om gaat. Dit is vooral te danken aan hun running backs. Chris Johnson en LenDale White hebben dit seizoen samen al veertien keer de endzone gevonden. Tegen de Colts waren het opnieuw de twee die het verschil maakten. White eindigde met twee touchdowns, Johnson scoorde er ook een. Uiteindelijk wonnen de Titans met 31-21 nadat ze de rust in gingen met een 14-6 achterstand.

Ook de Giants en de Steelers moesten het dit weekend uitvechten. Beide teams hadden een 5-1 record en worden gezien als de één van de favorieten in hun conferenties. Aanvankelijk leek het gelijk op te gaan. De Steelers scoorden al vroeg een touchdown en de Giants kwamen vaak in red zone maar konden die uitstapjes niet omzetten in touchdowns. De twee teams gingen rusten met een 9-7 voorsprong voor de Giants. In de twee helft kwam de wedstrijd los. Nate Washington scoorde een 67-yard pass van Ben Roethlisberger en de Giants leken niets terug te kunnen doen. Echter in het vierde kwart stond Eli Manning op. De mannen uit New York hadden echter wel hulp nodig van de Steelers. Nadat in de eerste helft de longsnapper van de Steelers geblesseerd was geraakt moest een invaller optreden. Dat ging hem echter niet al te goed af en de snap rolde aan de achterkant de endzone uit, wat een safety betekent. Met nog drie minuten te gaan vond Manning Kevin Boss in de endzone en pakten de Giants een voorsprong die ze niet meer uit handen gaven.

Hieronder vind je de uitslagen van week 8. De standen volgen nog.

Uitslagen week 8
Oakland Raiders @ Baltimore Ravens10 - 29
Arizona Cardinals @ Carolina Panthers23 - 27
Tampa Bay Buccaneers @ Dallas Cowboys9 - 13
Washington Redskins @ Detroit Lions25 - 17
Buffalo Bills @ Miami Dolphins16 - 25
St. Louis Rams @ New England Patriots16 - 23
San Diego Chargers @ New Orleans Saints32 - 37
Kansas City Chiefs @ New York Jets24 - 28
Atlanta Falcons @ Philadelphia Eagles14 - 27
Cleveland Browns @ Jacksonville Jaguars23 - 17
Cincinnati Bengals @ Houston Texans6 - 35
New York Giants @ Pittsburgh Steelers21 - 14
Seattle Seahawks @ San Francisco 49ers34 - 13
Indianapolis Colts @ Tennessee Titans21 - 31