Stenman en Ajilore twijfelgevallen

Sally (Tessa)
Ron Jans, trainer Ron Jans van FC Groningen, kan in de competitiewedstrijd tegen NEC Nijmegen waarschijnlijk niet beschikken over Fredrik Stenman en Oluwafemi Ajilore. Die twee verlieten geblesseerd de training vanmorgen.

Stenman kreeg last van zijn lies en Ajilore maakte een ongelukkige kopbal waar hij een pijnlijke rug en nek aan overhield. Als laatstgenoemde niet kan spelen, zal Paul Matthijs zijn invaller zijn. Voor Stenman zijn drie mensen die zijn plaats in kunnen nemen: Ondrej Svejdik, Matias Cahais en Shkodran Metaj.

Jans kan ook nog niet beschikken over Jevgeni Levtsjenko, Tom Hiariej en Martijn Meerdink, die zijn nog aan het herstellen van eerdere blessures. Wel keert Koen van de Laak terug in de selectie na een blessure, al zal de aanvaller op de bank beginnen in de uitwedstrijd tegen NEC.

FC Groningen staat in Nijmegen met de volgende samenstelling op het veld: Luciano; De Roover, Sankoh, Granqvist en Svejdik/Cahais/Metaj; Andersson, Ajilore (Matthijs), Lovre en Holla; Berg en Powel.