Win 'Verliefd op sneeuw'

Olga (Nuongirl)
In samenwerking met Tirionuitgevers mag FOK! het boek 'Verliefd op sneeuw' weggeven. Wil je weten hoe je in aanmerking kunt komen? Lees dan verder.

Verliefd op sneeuw

In Verliefd op sneeuw neemt bergbeklimmer Ronald Naar de lezer mee op zijn zoektochten naar sneeuw. Deze brengen hem naar de Zwitserse Alpen en het moeilijk toegankelijke Antarctica. Maar ook naar minder vanzelfsprekende sneeuwbestemmingen als Sicilië, Borneo, Zuid-Afrika, Nieuw-Guinea en Ecuador. Dit boek gaat over spannende avonturen en overlevingstochten die hij, veelal op ski's, voor Ski Magazine vastlegde. Het verhaalt echter ook over ontroerende en soms hilarische ontmoetingen die Ronald Naar tijdens zijn werk had. Zo stuit hij in het Himalayagebergte op voetafdrukken waarvan hij vermoedt dat ze afkomstig zijn van de Verschrikkelijke Sneeuwman. In Kaapstad ontmoet hij een wereldreizigster op weg naar Antarctica omdat daar een onbekend land zou liggen. In Albanië gaat hij op een zoektocht naar ski's van Italiaanse Alpini's uit de Tweede Wereldoorlog. Verliefd op sneeuw is een onderhoudend en spannend reisboek door witte werelden.


Wil jij dit boek winnen? Het enige wat je daarvoor moet doen is een mailtje, met vermelding van je username op FOK!, voor zondag 26 oktober 20:00 uur naar prijsvragensport@fok.nl sturen.