Wijnaldum: "Gemengde gevoelens"

Sally (Tessa)
Feyenoord-middenvelder Georginio Wijnaldum plaatste zich met Oranje onder de 19 voor de volgende ronde van de EK-kwalificatie. Wijnaldum scoorde tegen Luxemburg twee keer maar had toch gemengde gevoelens.

Wijnaldum tegenover ELFvoetbal: "Het is leuk om hier met leeftijdsgenootjes te spelen. Het zijn jongens met dezelfde interesses, dus dat klikt allemaal goed. Aan de ene kant is er minder druk dan bij Feyenoord, waar je altijd moet winnen. Aan de andere kant wordt er bij Oranje onder 19 meer van me verwacht, omdat ik al in de Eredivisie speel en veel andere jongens nog niet. Dat brengt ook weer een bepaalde druk met zich mee."

Na de wedstrijd tegen Luxemburg dacht Wijnaldum aan Feyenoord. "Momenteel gaat het niet goed met Feyenoord. Het was een vervelend moment om de club nu te verlaten voor tien dagen. Als we bij elkaar hadden gebleven, hadden we met elkaar kunnen trainen om te zorgen dat we een beter team worden en wedstrijden gaan winnen. Ik had geen lekker gevoel toen ik na de nederlaag tegen NEC (0-2, red.) weg moest naar Onder 19."