Bourdais ziet Renault wel zitten

Freak_15
Enkele weken geleden ging het gerucht dat Sébastien Bourdais Scuderia Torro Rosso aan het eind van het seizoen ging verlaten en voor Renault zou gaan racen. De Fransman heeft geen contact gehad met Renault maar hij zou het aanbod zeker niet afslaan.

"Niemand van Renault heeft daar met mij over gesproken. Ik zou het uiteraard geweldig vinden om voor Renault te racen, maar ze zijn ook intensief bezig met het opleiden van jonge coureurs, dus ik weet het niet. Als ze aan me denken, dan is dat alleen maar goed. Ik ben beschikbaar en ik zal er zijn als ze me nodig hebben", aldus Bourdais tegen de Franse radiozender RMC.

De viervoudig Champ Car-kampioen lijkt echter al genoeg moeite te hebben met het behouden van zijn stoeltje bij het team van Torro Rosso. "Ik word beoordeeld over een heel seizoen, niet op basis van één goede of slechte race. Op dit moment is het gecompliceerd. Als ze de beslissing maar blijven uitstellen, dan komt er een moment dat ik zelf de knoop door moet hakken. Ik ben noch hoopvol, noch gespannen."