[NBA] Nets en Heat in Parijs

Ermin (TheClown1)
De New Jersey Nets en de Miami Heat hebben voor een groot spektakel gezorgd in Parijs. In het Bercy Arena versloegen de Nets met 100-98 de Heat. Onder leiding van de guard Devin Harris werd het team uit Miami met een klein verschil verslagen.

Harris, die overkwam van de Dallas Mavericks in een deal die Jason Kidd weer in Dallas bracht, scoorde 21 punten en werd daarmee gedeeltelijk topscorer. Het bijzondere van de 21 punten was wel dat Harris slechts 3 minuten speeltijd had. Hij nam elf schotpogingen waarvan er zeven raak gingen en daarnaast mocht hij negen vrije worpen nemen waarvan er ook zeven raak gingen. Verder was de rookie Chris Douglas-Roberts goed voor achttien punten. Vince Carter was vrijwel onzichtbaar met slechts acht punten.

De grote man aan de kant van de Heat was Dwyane Wade met 21 punten, vijf rebounds en drie assists. De rookie Michael Beasley was goed voor 21 punten en zeven rebounds. Shawn Marion kon geen grote impact maken op het spel met slechts tien punten en zeven rebounds.

Uitslagen in de NBA

ThuisUitUitslag
Miami HeatNew Jersey Nets98-100
Chicago BullsDallas Mavericks102-110
Houston RocketsSan Antonio Spurs85-78
Utah JazzPhoenix Suns85-96
Los Angeles LakersLos Angeles Clippers80-107