Woerts vertrekt bij Feyenoord

Stefan (sportfreak)
Chris Woerts vertrekt bij Feyenoord. De commercieel directeur verlaat de Rotterdamse club per 1 november

Woerts is acht jaar directeur geweest en naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. "Het is de afgelopen jaren hard werken geweest, ik kijk er met veel plezier op terug, maar het is nu tijd voor de volgende stap. Commercieel gezien staat Feyenoord er goed voor, daarom kan ik ook met een gerust hart weg."

Algemeen directeur Eric Gudde betreurt het vertrek maar begrijpt het wel. "Ik begrijp goed dat Chris na acht jaar toe is aan een nieuwe impuls en werkomgeving. Jammer dat hij vertrekt, maar wij wensen hem alle succes. Hij heeft de afgelopen jaren met volle inzet en toewijding gewerkt aan de groei van de club en daarom gunnen we hem een mooie vervolgstap."

"Het is een ongelooflijk boeiende periode geweest ,waar ik met veel plezier op terugkijk. Hoogtepunt op sportief gebied was natuurlijk het winnen van de UEFA Cup in 2002, maar ook op commercieel gebied zijn er in de afgelopen jaren belangrijke stappen gezet. Zo zijn de afgelopen periode de belangrijkste contracten verder uitgebouwd en hebben nieuwe partners zich aan de club verbonden, zoals Samsung en het Havenbedrijf." aldus Woerts. "Het kriebelde al wat langer om iets anders te gaan doen en uiteindelijk heb ik de knoop voor mezelf doorgehakt," vervolgde Woerts. "Acht jaar in een commerciële functie bij eenzelfde bedrijf is zeker voor mijn doen best lang. Je moet oppassen dat je niet vastroest in je routine, daarom is het nu een natuurlijk moment om iets anders te gaan doen."