FOK!sport zoekt auto- en motorsportgangers

Sally (Tessa)
FOK!sport wil gebruik maken van de diensten van FOK!users die wel eens naar een F1- of andere autosportwedstrijd gaan, en ook de motorsport komt zeker in aanmerking. Ben je nieuwsgierig geworden, lees dan zeker verder.

Het Formule 1-seizoen zit er al weer bijna op maar sommige andere autosporten zijn pas begonnen. Zo goed als elke week verschijnen er weer uitslagen van trainingen, kwalificaties en races op FOK!sport en ook reacties van coureurs en teams worden meegenomen. Ook op de televisie wordt er weer aandacht aan de diverse auto- en motorsporten besteed. Wat veel mensen echter niet weten, is hoe supporters een race beleven. Daarom doen wij beroep op mensen die wel eens naar zo'n auto- of motorsportevent gaan.

Ben jij zo iemand en wil jij jouw beleving van de trainingen, kwalificatie en/of race op FOK!sport terugzien? Stuur dan jouw verslag naar sport@fok.nl o.v.v. Userverslag van een evenement. Het enige waar dit verslag aan moet voldoen is een lengte van minimaal twee alinea's. Zet er bij over welke race en datum het gaat en uiteraard je username. Eventuele foto's, die je zelf gemaakt hebt, mag je uiteraard ook toevoegen. Een verslag met alleen foto's en een beetje tekst kan ook.

Deze verslagen zullen ook op het FOK!forum terug te lezen zijn. Op die manier krijgen ook forumbezoekers een indruk van jouw avontuur at the races!


Eerder was het Swindler die op bezoek was in het motorhome van McLaren in Monza:
De racedag van Swindler
De racedag van Swindler - kwalificatie
De racedag van Swindler - raceday!