Fisichella: "Geen onenigheid hier"

Sally (Tessa)
Het zou aan het rommelen zijn binnen het Formule 1-team van Force India. Teambaas Colin Kolles en chief technical officer Mike Gascoyne zouden met elkaar in de clinch liggen vanwege het te volgen beleid. Maar Giancarlo Fisichella weet van niets.

De Italiaanse coureur van de Indiase renstal verklaarde: "Om eerlijk te zijn merk ik niks van enige onenigheid. Elk team wil competitief zijn en dat leidt ongetwijfeld tot discussies die hoog kunnen oplopen. Maar we hebben daar nog geen moment hinder van ondervonden."

"Onze positie in de achterhoede van de Formule 1 is juist een aansporing om te blijven pushen. Het enige dat ik weet is dat mijn baas Vijah Mallya me een goede auto voor 2009 heeft beloofd en ik vertrouw hem volledig." De drievoudig Grand Prix-winnaar blijft er dan ook rustig onder.

Het team van Vijah Mallya heeft alleen nog geen punt gescoord in zijn debuutseizoen. Dat was volgens de Indiase teambaas ook niet de bedoeling van een opstartjaar. Al was het wel een leuke opsteker geweest.