Been: "Fantastische prestatie"

Sjors (Sj0rSz)
NEC heeft een uiterst succesvolle week achter de rug. Afgelopen donderdag plaatste de Nijmeegse formatie zich voor de groepsfase van de UEFA Cup en zondagmiddag werd met 2-0 van Feyenoord gewonnen.

Mario Been, trainer van NEC, was dan ook dik tevreden. De trainer was vooraf bang dat twee belangrijke wedstrijden in een week tijd zou opbreken bij de spelers. "We hadden donderdag nog een zware wedstrijd en daarom ben ik zo blij dat het elftal er vandaag ook weer stond."

"In de eerste helft stonden we even onder druk, maar gaandeweg het duel kwamen we steeds beter in de wedstrijd. En de tweede helft hebben we bij vlagen gedomineerd en hadden we er nog wel meer kunnen maken. We hebben een fantastische teamprestatie geleverd," vervolgde een opgetogen Been.

Een brede selectie maakte het mogelijk om de weken als deze door te komen. "We hebben 23 spelers en iedereen is even belangrijk. Iedereen moet keihard knokken voor zijn plaats. Vandaag begonnen we met Janssen omdat hij iets beweeglijker is dan Jhon van Beukering."