Stevens tevreden

Olga (Nuongirl)
Na afloop van de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen De Graafschap van gisteren was PSV-trainer Huub Stevens tevreden met de drie punten.

De trainer van de landskampioen was daarnaast ook kritisch. In de tweede helft haalde PSV het tempo uit de wedstrijd en er waren minder kansen dan tegen Volendam. "Ik vond het in dat opzicht moeilijker dan tegen Volendam. We hadden in de eerste helft niet zoveel kansen als in die wedstrijd. Maar desalniettemin maak je wel een doelpunt en dat is heel belangrijk. In de tweede helft werd het meteen 2-0 en dan wordt het heel moeilijk voor De Graafschap."

"We mogen echter niet tevreden zijn dat we het tempo uit de wedstrijd gingen halen. Met het inbrengen van Danny Koevermans brachten we er weer schwung in, hij bereidde schitterend de goal voor van Afellay. Ik ben tevreden met drie punten. Drie goals ook, al hadden dat er meer mogen zijn maar we hadden minder kansen dan tegen Volendam. Dat is ook een compliment voor De Graafschap, zij deden het beter," aldus Stevens.