Sutil: "Kon Massa maar net ontwijken"

Peterselieman
Force India-coureur Adrian Sutil bereikte de finish in Singapore niet. De Duitser crashte in ronde 49 bij bocht achttien in de muur, toen hij de net gespinde Felipe Massa wilde ontwijken. Zijn teamgenoot Giancarlo Fisichella eindigde uiteindelijk als veertiende na zelfs even derde te hebben gelegen.

Sutil was erg teleurgesteld over het resultaat van de race. "Ik voelde me vandaag erg goed in de auto en ik denk dat we een goede race hebben gereden. We hadden wat pech met de komst van de safety car, maar daarna kon ik weer volop pushen. De situatie met Massa was erg ongelukkig. Hij spinde voor me en reed plotseling het circuit weer op. Ik kon hem nog net ontwijken, maar raakte daardoor wel zelf de muur. Dit is erg teleurstellend, omdat we dit jaar al veel pech hebben gehad."

Fisichella was tevreden over de race na een slecht begin van het weekend. "Ik denk dat we het maximale eruit gehaald hebben. Het team heeft fantastisch werk verricht door de auto weer te repareren na mijn crash van gister. Ik had vandaag een auto waar ik echt mee kon racen. Dankzij een goede strategie hebben we wat posities weten goed te maken. In de laatste ronden had ik nog een klein probleem, maar ik ben blij de finish te hebben gehaald."