FOK!sport zoekt nieuwe crewleden

Olga (Nuongirl)
FOK!sport groeit en daarom zijn we op zoek naar nieuwe crewleden om ons team te versterken. Denk jij de persoon te zijn die we nodig hebben? Lees dan vooral verder.

FOK!sport brengt dagelijks een grote hoeveelheid nieuws over vrijwel alle sporten. Een website als deze kan niet zomaar blijven bestaan. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen met het plaatsen van berichten. Momenteel zijn we vooral op zoek naar mensen die het leuk vinden om over autosport te berichten. Niet alleen Formule 1 en A1GP, maar ook Superleague Formula, IRL, GP2, NASCAR, DTM en Formule 3.

De eisen aan deze functie zijn beperkt; een goede kennis van de Nederlandse taal en het minimaal aantal posts per maand ligt op dertig. Als je elke dag één bericht maakt, dan haal je dit makkelijk.

Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Stuur dan snel een mailtje met je username op FOK!, je leeftijd en de tijden waarop je beschikbaar bent naar sport@fok.nl o.v.v. Sollicitatie FOK!sport. Misschien dat jij dan over enkele weken deel uitmaakt van onze gezellige ploeg!