Win met FOK! en hockey.nl

Olga (Nuongirl)
Ben jij een echte hockey-fan? Dus volg je niet alleen de verrichtingen van de Nederlandse teams, maar ook die van de clubs in de Nederlandse competitie? Lees dan verder, en maak kans op een hele leuke prijs.

Ons land is weer een sportblad rijker, hockey.nl. Het blad heeft niet alleen aandacht voor tophockey, ook de breedtesport en de jeugd komen uitgebreid aan bod. Centraal staat de vele en vooral luchtige informatie op het gebied van tactiek, techniek, training, materiaal, historie en bondsnieuws. Hockey.nl is een samenwerkingsverband van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond en Sanoma Men's Magazines.


Benieuwd naar het blad? Hier kan je een indruk krijgen.

FOK! mag in samenwerking met hockey.nl twee jaarabonnementen weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de volgende vraag beantwoorden. De Nederlandse vrouwen wonnen goud op de Olympische Spelen van afgelopen zomer in Peking. Maar op welke plek eindigden de Nederlandse hockeyheren?

Stuur je antwoord, met vermelding van je username, voor 28 september 20:00 uur, naar prijsvragensport@fok.nl. Overigens betreffen het aflopende abonnementen, ze stoppen automatisch na een jaar.