Win het boek Huub Stevens: Ongezouten

Olga (Nuongirl)
In samenwerking met MVSP mag FOK! nog een exemplaar weggeven van het boek Huub Stevens: ongezouten geschreven door Theo Vaessen. Het enige wat je hiervoor moet doen is een vraag beantwoorden.

Huub Stevens: ongezouten

Huub Stevens: ongezouten is een boek vol ervaringen, anekdotes en herinneringen van en over oud-voetballer en huidig trainer van PSV, Huub Stevens. Hij was acht jaar jeugdcoördinator bij PSV en vervolgens hoofdcoach bij Roda JC waarna hij naar Duitsland verhuisde en trainer werd bij Schalke '04, waarmee hij de UEFA Cup veroverde, Hertha BSC, FC Köln en HSV.

Behalve een overzicht van zijn doen en laten in de voetbalwereld, is er in het boek ook een analyse te vinden over het moderne trainerschap, zoals welke eigenschappen een trainer nodig heeft om de top te halen.

Huub Stevens: ongezouten is een boek over een kleurrijk, explosief, eigenzinnig, meedogenloos met een nauwelijks te evenaren doorzettingsvermogen man, die op handen wordt gedragen door zijn fans.



Wil jij kans maken op het boek? Beantwoord dan de volgende vraag: Wat was de uitslag van de strijd om de Johan Cruijff Schaal begin dit seizoen?

Het antwoord kun je met vermelding van je username tot 3 september 20:00 uur per mail sturen naar prijsvragensport@fok.nl