Real Madrid volgt Argentijns talent

Maikel (WeebI)
Real Madrid is geïnteresseerd in de diensten van Mateo Musacchio. De Argentijnse jeugdinternational wil graag naar Europa, nadat hij zich bij zijn club River Plate in de kijker heeft gespeeld.

Musacchio, die morgen achttien jaar oud wordt, wordt gezien als één van de grootste verdedigende talenten van Zuid-Amerika. Hij speelde vooralsnog slechts zes duels in de hoofdmacht van River Plate, maar was wel een vaste waarde in het Argentijns elftal voor spelers onder zeventien jaar. Inmiddels speelt hij wedstrijden met het Argentijns elftal voor spelers onder twintig jaar.

De twee clubs gaan vandaag om de tafel zitten, en naar verluidt zijn de Madrilenen bereid ¤4 miljoen te betalen. River's technisch directeur Héctor Grinberg bevestigt de interesse van de Spaanse landskampioen. "De knul wil graag in Europa spelen, en Real Madrid heeft het beste aanbod. We willen echter niet te veel details naar buiten brengen alvorens de deal beklonken is."

Bij Real Madrid spelen al landgenoten Gabriel Heinze, Javier Saviola, Fernando Gago en Gonzalo Higuaín. Met laatstegenoemde heeft Musacchio nog samen gespeeld bij River Plate.