Force India weer achterin

Tiede-Jan (TJDoornbos)
Ondanks dat er in Valencia weinig verschillen tussen de teams zitten, lukt het Force India niet om mee te strijden. Rubens Barrichello staat tussen de beide heren van de Indiase renstal in, die daarmee niet met twee wagens achteraan staan.

Adrian Sutil start morgen vanaf de laatste stek: "De eerste run was in orde, de baan kreeg steeds meer grip. In de tweede run maakte ik een foutje in Bocht 14 en verloor ik een paar tienden, maar het was nog steeds wel een goede ronde. In mijn laatste poging had ik wat last van het verkeer en kon ik mijn banden niet goed opwarmen, waardoor ik mijn tijd niet kon verbeteren. Laatste op de grid, we zien morgen wel weer verder."

Giancarlo Fisichella zal vanaf plek achttien de race aanvangen: "Ik heb echt alles gegeven in mijn snelste ronde. Ik denk dat ik het maximale uit de auto heb gehaald en uiteindelijk hebben we slechts 1,3 seconden achterstand op de snelste tijd in de sessie. Het toont aan hoe dicht het bij elkaar zit en ik denk niet dat we veel meer konden doen."