[Upd] Besluit F1-manager - deel 2

Sally (Tessa)
Ondanks dat we dachten er lang voor nodig te hebben, waren we er toch binnen het uur uit. Zowel het besluit voor de gehele F1-manager als wat te doen met de punten van ronde 11, Hongarije.

Besluit 1. De F1-manager
We vonden binnen de crew dat er eigenlijk gestopt moest worden, maar veel users gaven aan om toch door te gaan. Vandaar: de F1-manager gaat door, tot het einde van het seizoen. Breuls heeft zijn hand over zijn hart gestreken en wil per ronde als er wat misgaat, zijn herberekeningsscript één keer runnen. Dat script is inmiddels voor 99% correct, volgens hem. Er zit een kleine oneerlijkheid in, waar we ons wel degelijk van bewust zijn. We hopen hiermee alle users die nog door willen gaan, tegemoet te komen. Het kijkt een stuk leuker met een competitie-element. Mocht je niet meer mee willen doen, is dat je eigen keuze. Je kunt vanaf nu je team 'verwaarlozen' en niet meer wisselen. Of nog drastischer: alles naar Super Aguri-onderdelen zetten, daar ontvang je 0 punten voor.

Besluit 2. De prijzen
Omdat we niet met zekerheid kunnen zeggen of het in de toekomst wel goed gaat lopen en omdat het afgelopen deel niet geheel eerlijk is verlopen, houden we het uitkeren van de prijzen nog in beraad.

Besluit 3. Hongarije
Ondanks het eerdere bericht dat ronde 11 mee zou tellen, hebben we besloten om Hongarije niet mee te laten doen. Wat vooral aan dit besluit ten grondslag lag, was het feit dat er niet was aangegeven dat men weer kon wisselen, niet per sitenieuws en niet per geheugensteuntje. Er zijn veel users die daardoor benadeeld zijn. Dat maakte dat we dit besluit hebben genomen.

Besluit 4. Teamsamenstelling
Het zal jullie duidelijk zijn dat jullie op dit moment een team hebben dat jullie een een paar races terug hadden. Ik meen de teamsamenstelling van Engeland. Waarom is me een raadsel. Dat is ongeveer het moment van de herstart. Die teams blijven zo staan, het is een helse klus om het terug te gaan zetten. De race van Duitsland heeft wel meegeteld, met het team dat je voor die race hebt samengesteld. Het budget is daar ook weer aan aangepast, je hebt het geld voor het team van Duitsland weer teruggehad. De berekening van je budget moet echter wel weer met de totaalpunten. Bij een aantal crewleden klopt dat budget in ieder geval.

Nogmaals, we zijn ons ervan bewust dat het momenteel niet geheel eerlijk verlopen is, maar we hopen toch er het beste van te maken. We zullen doorspelen, echter we kunnen geen garantie geven dat het niet opnieuw mis zal gaan. Laten we er met ons allen het beste ervan maken en we wensen je nog veel plezier met de FOK!sport F1-manager!

Je kunt al je opmerkingen natuurlijk in een reactie hieronder zetten, maar ook staat de Feedbackoptie voor je open en je kunt ook een e-mail sturen aan FOK!sport. Ook op het SPT-forum is een F1-managertopic. Voldoende plek om je te uiten.

Update
Het lijkt erop dat niet bij iedereen het team 'teruggezet' is. Vreemd, helemaal voor iemand die geen verstand heeft van programmeren of enige code. We leggen het achter neer, en het is zeker een extra factor om mee te nemen in het andere belangrijke overleg, dat over de prijzen.


Let op! Je kunt je team nog aanpassen tot zaterdag 23 augustus 0:01 uur. Dan is na de zomerstop de Grand Prix van Europa, in Valencia.