Postma tekent bij De Graafschap

donroyco
Doelman Stefan Postma heeft een verbintenis bij de Graafschap ondertekend, waardoor hij tot het eind van dit jaar onder contract staat bij de Superboeren.

Bij De Graafschap kampt men op dit moment met een tekort aan keepers. Nicolas Cinalli, die met de aangetrokken Erik Heijblok om de plek onder de lat zou duelleren, is na zijn schouderoperatie nog niet fit. De andere keeper is de 19-jarige Arnhemse jeugdinternational Mustafa Amezrine.

"We willen niet het risico lopen om het seizoen in te gaan met maar met twee fitte keepers voor het eerste en de beloften," zegt technisch directeur Han Bergen in De Gelderlander. "Het duurt minimaal een maand voor Nicolas in de goal staat. Hij heeft al vanaf april niet meer gekeept. Voor zowel Stefan als De Graafschap is een contract van een halfjaar de gewenste termijn. Hij wil kijken of hij nog in Engeland terecht kan en dan moet hij voetballen. Ons uitgangspunt is niet veranderd: wij vinden nog steeds dat we met Erik Heijblok en Nicolas Cinalli twee eredivisiewaardige keepers hebben."