[Upd] Punten ronde 10 uitgesteld

Sally (Tessa)
Omdat we er nog niet zeker zijn of de puntenverdeling van deze ronde wel klopt, willen we een extra test erop loslaten. Dat betekent dat jullie nog iets langer moeten wachten op de punten voor de race van Duitsland.

We vinden het wel vervelend, maar we willen dit keer het zekere voor het onzekere nemen. We vragen je dan ook om je begrip en nog een beetje van je geduld. Dan weten we in ieder geval wel dat de punten goed uitgedeeld worden voor ronde 10.

Excuses voor het ongemak.


Update
Bij het opnieuw berekenen van de punten en budgetten is het nog niet ver genoeg doorgevoerd, waardoor (bijna) iedereen ofwel meer budget, ofwel minder budget heeft gekregen.

Ook zijn er wissels teruggedraaid, maar heb je nog wel de punten gekregen voor het team dat je voor de race van Duitsland had samengesteld.

Het advies is om nu even niets te doen, en af te wachten totdat later deze week er beter gekeken wordt naar een oplossing. Geduld, nog iets meer geduld. Vanzelfsprekend vindt de crew het heel erg vervelend dat bij de poging het te herstellen het juist erger is geworden. Maar alsjeblieft, geen ons de tijd en gelegenheid het te herstellen. Even rustig afwachten en niets doen dus.