Thiebaut: "NAC is een mogelijkheid"

JJdJ1984
Aan het begin van de transferperiode ging al even het gerucht dat NAC Breda Gunter Thiebaut ging contracteren. NAC ontkende echter de geruchten en liet weten dat er geen interesse was in de speler van MVV.

Nu is het echter Thiebaut zelf die in een interview op Goal.com meldt dat de Bredanaars nog altijd interesse hebben in de Belg. "Maaskant heeft me van de week nog gezegd dat er interesse is bij NAC er zal alleen eerst iemand moeten vertrekken voordat ze mij contracteren."

Thiebaut heeft zich zelfs al georiënteerd op de club uit Breda. "Ik ben wezen kijken bij de club. Dat was een prima bezoek, maar tot nog toe is er nog niets concreet. Het voordeel is dat de trainer me kent en weet wat mijn kwaliteiten zijn. Bovendien ligt NAC net over de grens van Nederland en België."

Voor een eventuele transfer wil Thiebaut wel dat er financieel wat tegenover staat. "Het is geen straf om bij MVV te blijven. Die club speelt volgend jaar mee om de titel. Daarnaast wil ik graag in Brussel blijven wonen."