Takak nu echt weg bij Vitesse

ErikHK
Jasar Takak is dan nu echt weg bij Vitesse. Zijn contract werd al niet verlengd, maar hij mocht echter nog wel zijn conditie op peil houden in Arnhem. Nu Takak zich kritisch heeft uitgelaten over de club, vindt Vitesse het welletjes.

De kritiek van Takak zit hem in de handelswijze van Vitesse. De club had afspraken gemaakt, die vervolgens niet na werden gekomen. “Technisch directeur Marc van Hintum wilde me dolgraag behouden, maar een paar week geleden zei hij ineens dat het financieel moeilijk zou worden”.

“Jasar heeft in zijn teleurstelling door het uitblijven van een nieuwe club uitspraken gedaan die bij ons niet door de beugel kunnen. Dat hij nu zegt teleurgesteld te zijn in Vitesse en in mij, mag, maar dan houdt de samenwerking op. Wij hebben Jasar duidelijk gezegd dat hij geen nieuw contract bij Vitesse zou krijgen. Dat hij nu doet voorkomen dat dit wel zo was is spijtig”, aldus Van Hintum in zijn reactie op Takak.

Van Hintum leeft ondanks dit voorval wel mee met Takak. “Ondanks dit hoop ik dat Jasar snel een nieuwe club vindt. Ik begrijp dat het vervelend is als je niet weet waar je toekomst ligt.”