Moscow City Racing groot succes

Sally (Tessa)
De eerste editie van het in Rusland georganiseerde City Racing, het Moscow City Racing, is een groot succes geworden. Gisteren kwamen een half miljoen bezoekers kijken naar de teams van Williams en Red Bull in de straten van Moskou.

Nico Rosberg kwam in actie voor Williams en voor Red Bull Racing was het de 21-jarige Michael Aleshin, een Rus die rijdt in de World Series by Renault. De demonstraties in het centrum van de Russische hoofdstad waren mede georganiseerd door een Nederlandse organisator, Rotterdam Racing, die ook bekend is van Bavaria City Racing.

Robert Heilbron, van Rotterdam Racing, liet zich zeer positief uit over de eerste buitenlandse City Racing: "Dankzij het stadsbestuur van Moskou en het Kremlin is 13 juli een historische dag geworden voor de Russische autosport. Moscow City Racing is ons tweede evenement en we zijn er erg trots op dat dit plaatsvindt in het hart van Moskou. Het publiek was razend enthousiast. Ik denk dat er een nieuw tijdperk is aangebroken voor de Russische motorsport."

In Nederland zal het Bavaria City Racing-evenement in Rotterdam dit jaar plaatsvinden op zondag 17 augustus.