Sato zou aanbiedingen afslaan

Sally (Tessa)
Takuma Sato zou heel graag weer terug in de Formule 1 willen. Eventuele aanbiedingen uit andere raceklasses moeten maar even wachten.

De Japanner kwam na het faillissement van Super Aguri op straat te staan, hij is volgens zichzelf nog lang niet klaar in de F1. Tegenover Autosport zei Sato: "Op dit moment zijn we druk bezig met het verkrijgen van een race-stoeltje. Dat is ons voornaamste doel, maar we zouden ook een testzitje kunnen overwegen als alle andere opties uitgesloten zijn. Dat laatste is iets waar ik nog niet mee bezig ben, ik wil eerst wachten. We zijn met een aantal teams de onderhandelingen begonnen, maar het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen."

""Mocht er een kans komen om dit jaar te rijden, dan zou dat een bonus zijn. Ik ben nog lang niet klaar met de Formule 1 en ik geef pas op als er echt geen enkele kans meer is om iets voor elkaar te krijgen. We hebben een aantal aanbiedingen gekregen vanuit de Verenigde Staten en dat is vleiend en we houden onze opties open. We hebben echter wel verteld dat onze prioriteiten bij de Formule 1 liggen."